Dit ben ik, Martha

Wie ik ben
Ik ben Martha Meindertsma. Wellicht bekend als auditor in het onderwijs. Sinds 2011 coach ik daarnaast onderwijsprofessionals via mijn trainings- en coachingsbureau. In 2016 had ik een gesprek met een coachee. Het was zulk prachtig weer. We besloten om een blok om te gaan en tijdens het wandelen in gesprek te gaan. Dat was zo’n succes!
 
In een ontspannen sfeer kom je tijdens het wandelen van alles tegen in de natuur dat je als metafoor kunt zien voor wat er speelt. Dat maakt zo goed inzichtelijk wat er aan de hand is en welke andere wegen je kunt bewandelen om tot een oplossing te komen. Zo is het wandelcoachen begonnen. Ik ben me er verder in gaan bekwamen en heb er diverse opleidingen in gevolgd. Ik ben nu trouwens de enige register-wandelcoach in het Noord-Nederland, speciaal voor onderwijsprofessionals. 
 
Wat coachees van mij vinden
Wat ik terugkrijg van anderen is dat mensen zich echt gehoord voelen. Ik ben in staat om tussen de regels door te luisteren en de kern samen te vatten van wat de ander bedoelt. Heel to-the-point help ik mensen met bewust kijken, met bewust worden van de situatie. Ik ben vooral van praktisch, in de zin van komen tot de kern: waar doe je het voor? We beginnen altijd vanuit de kern. Als het vooral iets is wat een ingesleten patroon bij je is, dan moeten we bij die kern beginnen.

Wat ik niet ben
Ik ben niet van goed of fout. Ik daag iemand uit om vanuit een ander paradigma naar zichzelf en de situatie te kijken. Waar iemand tegen een gesloten deur aanloopt, ben je bij mij aan het goede adres om een nieuw raam te vinden waar je doorheen kunt kijken.  

Contact
Meindertsma TC

Meindertsma TC
A.S. Talmastraat 49
8862 WT Harlingen
06 152 725 80
info@meindertsmatc.nl

© 2020 Penstreken & PoVelty